, ,

Šta je TitTaping?

Verovali ili ne, devojke lepe svoje grudi lepljivim trakama.
Da.
Lepe ih. Lepe ih da bi bile podignute, da ne bi morale da nose brus. Nema traka, naramenica, nema ničega, a one su podignute i izgledaju kao dobar boob job.

Niko od nas nije ni znao za ovu "inovaciju" dok nismo videli ovo
A onda smo došli do proizvoda koji se u Americi može naći čak i u supermarketima i shvatili da je TitTaping sasvim uobičajena stvar.


S obzirom da sam osoba koja nikad u životu, odkad ih poseduje, nije izašla iz kuće bez kaveza na grudima, ovo me posebno veseli. 
Zbog toga smo malo istražili malo sve o TitTapingu, i došli do sledećih informacija:

Zbog čega uopšte lepiti grudi?
Prvenstveno, ne morate nositi brus, one će stajati na mestu, a i ograničićete im kretanje.
U haljinama sa velikim dekolteom, haljinama bez leđa ili naramenica, više vam nisu potrebne one odvratne gumene naramenice, koje pucaju, koje se presijavaju, odvratno lepe i još gadnije izgledaju.
Meni je samo prvi razlog bio dovoljno dobar.

  
(ovo nije pravilan način lepljenja grudi)
Kakvu traku koristiti?
-          Hanzaplast medicinsku traku kojom se lepe zavoji – dobro lepi, boje je kože. Loša strana je to što nije elastična. Možete je kupiti u bilo kojoj apoteci
-          Sportska lepljiva traka, ili samolepljivi bandaži - (ima po ovim boljim gaćarama, Womansecret i sl., try Scholl (za noge))
-          Vodootporni samolepljivi zavoj – neverovatno dobro lepi, i može biti elastičan.  Naći ćete ga u bolje opremljenim apotekama
-          Šta nam je još palo na pamet: obostrana samolepljiva traka (aka duplofan),  ne lepi baš nešto dobro za kožu, ali može da zalepi odeću i zadrži je na mestu, što znači da je možete koristiti u kombinaciji sa nekim već navedenim trakama
- I Jelena savetuje: papirna traka, gumena traka, običan selotejp ako ste baš mazohistkinje.

Što je traka elastičnija i šira, to bolje.
Prva tri proizvoda su namenjena za upotrebu na koži, većina proizvoda je napravljena od materijala sa druge strane što znači da vaša odeća na njima neće kliziti.

Zašto ne samolepljiva traka (osim ako niste mazohista)?
Zato što je glatka sa druge stane pa odeća klizi. Ne lepi kako treba ili lepi previše pa vam ošteti kožu, odlepljuje se prilikom znojenja. Ukoliko zagrlite nekog, ona će se čuti. (ovo bi moglo biti interesantno)

Načini lepljenja

Tips
  • Nemojte koristiti traku na osetljivim delovima kože (kao što su bradavice) ili oštećenoj koži (uključujući i opekotine od sunca), ali pre svake upotrebe prvo testirajte traku da vidite da li će vaša koža negativno odreagovati.
  • Ukoliko ne možete da odlepite traku, istuširajte se toplom vodom, tako ćete otopiti lepak pa će se lakše skinuti.
  • Ukoliko lepka ostane na vašoj koži, natopite vaticu bebi uljem i obrišite lepak. Aceton takođe skida ovakve stvari, ali aceton je loš za kožu.
  • Ako želite da sakrijete vaše bradavice, kupite „nipple covers“ kod kineza, a obavezno ih zaštitite sa malo vatice pre lepljenja
  • Ne koristite masne ili puderaste proizvode na koži pre lepljenja. Lepak se neće primiti. Očistite kožu alkoholom pre lepljenja.
  • Nemojte zalepiti previše kože koja je utegnuta, to definitivno neće dobro izgledati

Devojke, da li je neka od vas ovo već praktikovala? Kakva su vaša mišljenja i iskustva?

You Might Also Like

0 comments